Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feest van het Boeddhisme op 25 september 2016

25/09/2016 @ 10:00 - 20:00

Sinds 1996 organiseert de Boeddhistische Unie van België het ‘Feest van het boeddhisme’. laat het grote publiek toe om nader kennis te maken met haar lidverenigingen. Alle grote stromingen van het boeddhisme zijn hierbij vertegenwoordigd: theravada, mahayana et vajrayana.

Verschillende activiteiten worden aangeboden: belangrijke leraars geven onderricht, introductie tot meditatie en voordrachten. Voor de kinderen zijn er aangepaste activiteiten, wat de ouders ook toelaat om gemakkelijker deel te nemen aan activiteiten van hun keuze.

Het feestelijk programma bevat muzikale concerten en er kunnen lekkere Aziatische hapjes genuttigd worden. Iedereen kan een praatje maken met de vertegenwoordigers van de boeddhistische verenigingen in de infostands, of er iets kopen. Het is tegelijk een unieke gelegenheid om het domein van Yeunten Ling te bezoeken met haar prachtige tempels en tuin.

Het gedetailleerde programma wordt later meegedeeld op de website van de Boeddhistische Unie van België en op www.tibetaans-instituut.org. Er zullen folders beschikbaar zijn. Er is de hele dag een pendeldienst voorzien vanaf het station van Huy en de parking van de centrale van Tihange.

Locatie:
Instituut Yeunten Ling
Château du Fond l’Evêque
4 promenade Saint Jean l’Agneau
4500 Huy, Belgium

Website van het instituut Yeunten Ling
Toon locatie en route op googlemaps

Gegevens

Datum:
25/09/2016
Tijd:
10:00 - 20:00